Hvad gør du?
Du kontakter os og angiver bådtype, vægt og mål. Så forhaler du din båd til værftets bådebro til et nærmere aftalt tidspunkt med Lars Bådbygger. Ring 39 63 60 22 eller skriv til info@nordbjaerg.dk

Lars.B

Opbevaring af din mast
Mastens stående rig og salingshorn m.m. skal afrigges inden opbevaring i masteskuret. Vi tilbyder strøm og vand, til gengæld rydder du op efter dig. Chekliste for masteaftagning

 

Hvad tilbyder vi?
Opbevaring i vinterhalvåret eller hele året efter behov. Vores bådlift og løftevogn håndterer skånsomt og ubesværet både op til 20 tons. Vi har god plads. Værftet har to store udendørs pladser, og en række haller til opbevaring af både. Ved opbevaring i hallerne får du adgang til strøm og lys året rundt. Parkeringsplads lige ved døren.

I forbindelse med ophalingen bliver alle både trykspulet (obligatorisk). Vores trykspuler arbejder ved 180 bar og vi bruger speciel dyse til drev og propeller, der næsten fjerner al begroning og skaller. Efter en trykspuling er båden stort set klar til bundmaling i foråret. Samtidig sikrer det, at vi kan håndtere båden sikkert.

DSC_3981

Hvad koster det?
Maste-assistance fra værftet, med vores egen mastekran, koster 450 kr pr. løft. Det kræver, at du stiller med min. to mand til at håndtere masten. Udtagning af master med værftets kran pågår i butikkens åbningstider. Søndag kun efter aftale. 

Vinteropbevaring er 340 kr/kvm og 795 kr/kvm i hallerne. Arealet regnes ud fra største bredde og længde. Både over 12 tons skal desuden betale for ophaling, søsætning og afstøtning. 

Trykspuling koster 590 kr og forudsætter at båden er “normalt” begroet efter én sæson i vandet.

Kender du vores betingelser?

Opdateret august 2018.

Opsyn på pladsen
Lejlighedsvis går vi rundt på pladsen og kontakter dig straks, hvis vi observerer at din båd har brug for at blive tjekket. Omkring pladsen er der hegn og vi har videoovervågning. Bemærk at det er bådens ejer, der er ansvarlig for, at presenningen er forsvarligt surret. Ligesom ansvaret for at frostsikre bådens motor og fersk-vandssystem.

nordbjaergs.kaffe

Bådeværftet kan hjælpe med alle former for reparations- og vedligeholdelsesarbejder i såvel træ som glasfiber, ligesom vi leverer og monterer alt i instrumenter og udstyr.

Butikken har alt hvad du skal bruge vedligeholdelse og klargøring af din båd. Går du forgæves, bestiller vi varen og får den næste dag.