Liros Control-XTR 10mm rød-sort

172,-

Fjernlager - forventet levering 2 til 8 hverdage

Liros Control-XTR 10mm rød-sort
Liros Control-XTR 10mm rød-sort

172,-

Varenummer (SKU): 02224-1000-178 Tag:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Liros Control-XTR 10mm rød-sort”

[wcps id='43238']

Baltic Lifejackets er en svensk virksomhed med base i Älgarås mellem Stockholm og Gøteborg, og siden 1977 har vi været dedikerede til at forbedre sikkerheden for dem, der er på eller i nærheden af ​​vandet. Din sikkerhed er vores højeste prioritet.

• Top kvalitet
• Serviceværksted hos Nordbjærg's
• Reservedele og tilbehør hos Nordbjærg's
• 5 års garanti

Mirka Ltd. er verdensledende inden for slibematerialeteknologi og tilbyder et bredt sortiment af slibeprodukter, værktøj og komplette slibesystemer af høj klasse til specielle behov. Mirkas unikke koncept med støvfri slibning tilbyder i kombination med effektive overfladebehandlingsmetoder et komplet slibesystem til kunderne. Brugen af Mirkas produkter er økonomisk lønsomt, og produkterne egner sig også til krævende processer.

Liqui Moly er Tysklands mest populære oliemærke. 60 års erfaring indenfor olieindustrien har skabt et komplet sortiment med mere end 4.000 artikler. Det spænder bredt, motorolier, benzin- og olieadditiver, plejeprodukter, kemiske problemløsere samt serviceprodukter. Vedvarende kontrol er din sikkerhed for at din marine motor altid vil gå som smurt, spørg os (Nordbjærg's) hvis du er i tvivl om hvilken olie du skal have på din motor.

For 60 år siden opfandt Jabsco den fleksible pumpehjulspumpe og er til dags dato stadig ledende indenfor marine industrien. De har siden da udvidet deres sortiment herunder motorkølepumper, vandsystemer, marineaffaldssystemer mm.

Med over 20 års erfaring har Robline sat sit præg for marine industrien både indenfor sport, og fritidsejllads. De har direkte respons fra de bedste topfolk indenfor regatta sejlere hvoraf Robline konstant justere og tilpasser det efter meget pressede miljøer. De sætter hermed standarden for hvad du kan købe direkte i vores butik eller webshop.

Tesa har 125 års erfaring med udvikling af tape indenfor belægningsteknologier. De har over 7000 selvklæbende produkter. Tesa er uden tvivl nutidens svar på verdens førende producent indenfor selvklæbende produkter. Skabt til at kunne hjælpe dig med dine projekter på din båd, kajak eller noget helt tredje, kommer du bedst i mål med kvalitetsprodukter. Vi har masser af tips og tricks i vores butiks som du kan få gavn af hvis du skulle bruge ekstra hjælp.

TEC7, som er en del af Novatech, startede som et belgisk familiefirma for mere end 20 år siden. I dag er TEC7 et internationalt selskab, som er markedsførende i Benelux-landene, Skandinavien og Irland.

Vi har et mål- nemlig at gøre dit job mere enkelt. Derfor har vi et usædvanligt lille sortiment, der ikke desto mindre kan anvendes usædvanligt bredt. Denne enkle tilgang er det, der har givet os succes – en tilgang, som vi stadig udforsker med stor entusiasme.

Tecnoseal er en af verdens førende leverandører af offeranoder. De dækker blandt fritidssejlere, skibsfart, og offshore både. Tecnoseal har over 30 års erfaring med at fremstille zink-, aluminium- og magnesiumanoder. Alle deres produkter bliver produceret i Grosseto (Toscana - Italien). Husk at have styr på din zink og sørg for at du altid har sikret at den ikke er blevet spist op, da du ellers kan risikere store skader på din båd/skib.

Webasto leverer top kvalitets varme til luft og varme til vand produkter. Gennem årene har de bevist at de er sikre og brugervenlige så du slipper for alt det tekniske bøvl. I Danmark kan det være en kort båd sæson, men med en varmer fra Webasto, kan du forlænge sæsonen med flere måneder uden problemer. Du slipper samtidig også for fugt problemer og det hele kan styres fra en app. Hør mere om de skønne produkter fra Webasto i vores butik eller ring til os.

Exide er navnet hvis du vil ud og have et nyt batteri til din båd der holder!
Kender du allerede til begreberne AGM, Ampere timer osv? - så hop direkte ind på vores webshop og bestil dit næste batteri. Hvis ikke lad os hjælpe dig med at finde det rigtige og guide dig gennem verden.
Vores butik er altid til rådighed hvis du gerne vil have personlig rådgivning.

Harken har domineret markedet de seneste årtier og blandt andet været et af de helt store mærker ved America's cup, OL og Ocean Race. Kvalitets produkter, testet af alle de største stjerner indenfor sejlsport, så du slipper med alt bøvlet. Harken blokke, spil og hydraulik vang er nøgleordene bag denne virksomhed. Vi har stor kendskab til produkterne i vores butik og vil meget gerne rådgive dig hvis du skulle have brug for det.

Sailkote, Hullkote, Onedrop - alle navne på de største produkter indenfor hvad McLube kan levere til marine verdenen og har været de absolut bedste på markedet i årtier. Sailkote - for alt der glider.
Sailkote er en high-tech, tør smørelse der får sejl, rigging, dæk mm. til at glide nemmere.
Hullkote - for alt der skinner.
Kombinerer høj teknologi med praktiske evner der får alt til at skinne med langtids high gloss effekt.
Onedrop - for alt der ruller. Som noget nyt fra McLube er OneDrop svaret på alle kugle lejer som smør og fedter, så alt bare køre bedre. Dette modvirker friktion og slitage.

Mangler du en redningvest eller måske en spilaflaster? Spinlock laver kvalitets produkter med alt fra sikkerhedsliner, redningsveste, knæbeskyttere, spilaflaster. Serien af redningsveste spænder bredt med masser af forskellige funktioner, farver og komfort muligheder. Det er vigtigt den sidder godt på din krop før du og du kan derfor altid bestille en redningsvest på vores webshop og komme ned og prøve den i vores butik inden du tager den med hjem. Vi vil naturligvis være behjælpelige med rådgivning, det er din sikkerhed for at få det rigtige produkt første gang.

Repair tape, Sail repair tape, Safety tape, Fastening tape, decorative tape, shipping tape, Captain tape. Alt sammen produkter som kommer fra det verdens kendte PSP Marine Tape. Vi anbefaler absolut dette mærke, da det altid har været en stor favorit blandt vores egne ansatte. Enorm holdbarhed og ekstremt slidstærkt i alt slags vejr. Hvis du i forvejen ikke kender meget til produktet læs gerne mere om produkterne inde på produktsiderne.

Skal du bruge en højtaler til din båd, så vil vi klart anbefale dig at kigge nærmere på Fusion serien fra Garmin. Kvalitets produkter der bare holder selv når vandet får lov at regne ned over den. Kvaliteten på den trådløse højtaler er super god, diskanten og bassen kan arbejde fornuftigt sammen uden der opstår forvrængning.

Virksomheden Lopolight bringer lys over dagen med deres smarte inovative produkter. Firmaet er dansk og levere lysdæmpende lys til din båd indendørs som udendørs. Der smarte systemer blander sig ikke med VHF signaler med videre.

50 års erfaring fra SPXflow - Johnson Pumpe sikre dig at få en pumpe som bare virker hver gang. Firmaet har rigtig mange produkter blandt andet:
Dyk lænsepumper, Manuelle lænsepumper
Fiskeri Livewell Pumps, Ballast pumper, Vandtryksystemer, Nedvaskepumper, Cirkulationspumper,
Fleksible, pumpehjulspumper - DC, Fleksible pumpehjulspumper - Multifunktion
Fleksible pumpehjulspumper - Motorkøling
og meget mere.

D-splicer tilbyder en lang række specialiserede rebsplejsningsprodukter til sejlere og riggere. Da udviklingen af fibre til reb har taget fart de sidste årtier er der behov for splejsningsværktøjer.
D-splicer træknåle er top kvalitet så de holder hele vejen gennem projektet.