Ohøj
Vi ønsker at det skal være nemt at være bådejer. Har du en skade, et poleringsprojekt eller større brug for vedligehold/ombygning, så er du altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. I vores butik kan du også få råd og vejledning om alle produkter og vi bestiller dag til dag – det du må savne.

Velkommen til Skovshoved Havns største bådeværft.

Lars.Nordbjaer

Lars Nordbjærg
Direktør
info@nordbjaerg.dk
+45 39 63 60 22

Lars.B

Lars “bådebygger” Jacobsen
Chef for værft og ophal. Bådebygger.
baadebygger@nordbjaerg.dk
+45 39 63 60 22 

Jan.Nielsen

Jan Nielsen
Assistent på værft og ophal. Smed.

janne.nordbjaerg.dk

Janne Nordbjærg
Butikschef og uddannet sejlmager.
butik@nordbjaerg.dk
+45 39 63 60 22

Maciej Burski
Service og kran, En sand mester til polering og aflevere alle både med en formidabel finish.

Jørgen Jensen
Jørgen er vores dygtige bådbygger med erfaring med både kulfiber og ædelt træhåndværk.

Hvad tror vi på?
Vi tror på at at det skal være nemt at sejle. Uanset alder, køn eller økonomi, så er det muligt i dag at opleve de danske sund og fjorde for sejl eller motor. Sejleroplevelser skal deles med andre. Vi ved hvordan det er og vi hjælper dig med service og kyndig hjælp.

Lars Nordbjærg er aktiv sejler, og vandt bl.a. Sejlsportsligaen i 2015 som styrmand. I dag er han en del af Skovshoved Sejlklubs bestyrelse og aktiv for SKS Ungdom. Janne Nordbjærg er også aktiv sejler og uddannet sejlmager. Lars “bådebygger” og Jan Nielsen er bådejere med livslang erfaring i vedligehold og sejlads i fjerne havne.

Mange historier som knytter sig til os, men fælles er: Vi holder af at sejle – hvad enten det er med motor eller sejl. Vi synes faktisk, at Danmark er et fantastisk sted at sejle og have båd, og derfor vil vi gerne gøre det nemmere for dig at have båd. 

Lad os hjælpe dig

Bådeværftet kan hjælpe med alle former for reparations- og vedligeholdelsesarbejder i såvel træ som glasfiber, ligesom vi leverer og monterer instrumenter og udstyr.

Bådopbevaring sikrer at din båd står optimalt beskyttet på land eller indendøre i vores haller – bare du bestiller i god tid. Ring 39 63 60 22 og hør hvor let det er.

Butikken har nu fået en ny indretning med flere tilbud og produkter. Om foråret fra april til juni holder vi åbent hele ugen – også på helligdage.