ohøj!

Vi ønsker at det skal være nemt at være bådejer.
Har du en skade, et poleringsprojekt eller større brug for vedligeholdelse/ombygning, så er du altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.
I vores butik kan du også få råd og vejledning om alle produkter og vi bestiller dag til dag – det du må savne. Vi stræber efter at få dine bådønsker opfyldt, og med vores erfaring er næsten alt muligt.

Hvad tror vi på?

Vi tror på at at det skal være nemt at sejle. Uanset alder, køn eller økonomi, så er det muligt i dag at opleve de danske sund og fjorde for sejl eller motor. Sejleroplevelser skal deles med andre. Vi ved hvordan det er og vi hjælper dig med service og kyndig hjælp.

Lars Nordbjærg er aktiv sejler, og vandt bl.a. Sejlsportsligaen i 2015 som styrmand.
I dag er han en del af Skovshoved Sejlklubs bestyrelse og aktiv for SKS Ungdom. Janne Nordbjærg er også aktiv sejler og uddannet sejlmager. Lars “bådebygger” og Jan Nielsen er bådejere med livslang erfaring i vedligehold og sejlads i fjerne havne. Mange historier som knytter sig til os, men fælles er: Vi holder af at sejle – hvad enten det er med motor eller sejl. Vi synes faktisk, at Danmark er et fantastisk sted at sejle og have båd, og derfor vil vi gerne gøre det nemmere for dig at have båd.

Bådeværftet

Alle former for reparations- og vedligeholdelsesarbejder i såvel træ som glasfiber, ligesom vi leverer og monterer instrumenter og udstyr.

Gå til bådværftet

Bådopbevaring

Vi sikrer at din båd står optimalt beskyttet på land eller indendøre i vores haller – men husk at bestille tid til vinteropbevaring i god tid. Vi passer på din båd, så du slipper.

Gå til bådopbevaring

Butikken

Vi har nu fået en ny indretning med flere tilbud og produkter. Om foråret fra april til juni holder vi åbent hele ugen – også på helligdage. Vi hjælper dig med hvad end du mangler.

Gå til butikken

Ledelse & drift

Lars Nordbjærg

Direktør
Salg & logistik

Mail:
lars@nordbjaerg.dk

Janne Nordbjærg

Butikschef
Salg og tilbud

Mail:
janne@nordbjaerg.dk

Bådeværft

Bjørn Funch

Drifts ansvarlig
Salg & logistik
Mail:
bjorn@nordbjaerg.dk

Lars Jacobsen

Chef for værft og ophal
Bådebygger

Jan Nielsen

Assistent på værft og ophal.
Smed

Maciej Bursk

Service og kran
En sand mester til polering og aflevere alle både med en formidabel finish.

Jonas Ullmann

Assistent på værft
Ophalinger, trykspuling mm.

Jakob Hansen

Assistent på værft
Har erfaring som marinemekaniker.

Butik

Ninne Reidar Jørgesen

Butiksassistent

Andreas Alsfelt Carstensen

Butiksassistent

Max Barslev

Butiksassistent

IT & webshop

Benjamin Heiden

IT-chef & webshop ansvarlig