Handelsbetingelser & persondatapolitik (GDPR)

Spørgsmål

Alle spørgsmål vedr. handelsbetingelser hos NORDBJÆRG’S bedes rettes henvendelse på vores mail:
info@nordbjærgs.dk

Definitioner:

Aftalens parter
“Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

“NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:

På NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft via webshop@nordbjerg.dk

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft er først indgået, når NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft

Levering med GLS

Vi sender alle ordrer med GLS.
Prisen for levering af ordrer op til 699,99 kr. er 65 kr. Ordrer på 700 kr. er der fri fragt på.
Vi tilbyder også hjemmelevering med GLS til en fast pris på 75 kr.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Reklamation:

NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Faktura skal fremvises til NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.
Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Fortrydelsesret:

Meddeler Kunden NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft det modtagne beløb.
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris, samt den betalte fragt. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private – det gælder ikke varer afhentet i vores butik og ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer:

NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Leveringstider:

Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor 30 dage.

Leveringstider:

Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor 30 dage.

Misbrug:

Misbrug af NORDBJÆRG’S / butik / bådopbevaring / bådeværft vil medføre politianmeldelse.

Persondatapolitik (GDPR)

Personoplysninger

Som kunde hos os registrerer vi kun de oplysninger, du indtaster med henblik på at fremsende bekræftelse på din ordre, og for at vi kan informere dig om betaling for din ordre. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger automatisk placeres i vores systemer.
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, efternavn, adresse, by, land, tlf.nr. og mailadresse, samt eventuel kommentar du måtte have til ordren.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Alle oplysninger opbevares i minimum 5 år jf. bogføringsloven, hvor du har mulighed for anmode om sletning eller indsigt af dine informationer som vi har lagret. Vi gemmer bl.a. oplysninger for at kunne behandle reklamationer, garanti og lign. i tilfældet af at dette skulle opstå.Personoplysninger lagres i en kundedatabase. Disse personoplysninger er beskyttet med login, og kun ansatte med nødvendige rettigheder har adgang til dem. Dine oplysninger vil blive delt med vores fragtleverandør for, at kunne sende din pakke.
I tilfældet af at du har registreret dig hos vores nyhedsbrev, vil oplysningerne også deles med vores nyhedsbrev program for, at vi kan masse-udsende nyhedsbreve.

Vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det, såfremt det ikke strider i mod andet lovgiving vi skal forholde os til, f.eks. bogføringsloven. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Alle anmodninger om ændring, sletning og indsigt skal imødekommes og behandles inden for 30 dage uden unødig forsinkelse. Du kan rette henvedelse om dette til vores hovedmail.
Alle indtastninger i enhver formular på vores shop sendes direkte til en e-mail til vores kundeservice. Disse henvendelser gemmes, og vil blive slettet såfremt de ikke findes relevante længere, eller ved en forespørgsel. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
For mere information henvises der til vores privatlivspolitik.

Indsigelser

Som kunde Hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.
Henvendelser ifb. med persondatapolitik skal rettes til vores mail.