Vi vil i dette afsnit belyse brugen af cookies samt persondata gennem vores virksomhed, så du som kunde kan stole på vi opbevare din data korrekt og forsvarligt. Som kunde hos os registrerer vi kun de oplysninger, du indtaster med henblik på at fremsende bekræftelse på din ordre, og for at vi kan informere dig om betaling for din ordre. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger automatisk placeres i vores systemer. Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, efternavn, adresse, by, land, tlf.nr. og mailadresse, samt eventuel kommentar du måtte have til ordren. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Alle oplysninger opbevares i minimum 5 år jf. bogføringsloven, hvor du har mulighed for anmode om sletning eller indsigt af dine informationer som vi har lagret. Vi gemmer bl.a. oplysninger for at kunne behandle reklamationer, garanti og lign. i tilfældet af at dette skulle opstå. Personoplysninger lagres i en kundedatabase. Disse personoplysninger er beskyttet med login, og kun ansatte med nødvendige rettigheder har adgang til dem. Dine oplysninger vil blive delt med vores fragtleverandør for, at kunne sende din pakke. I tilfældet af at du har registreret dig hos vores nyhedsbrev, vil oplysningerne også deles med vores nyhedsbrev program for, at vi kan masse-udsende nyhedsbreve. Vi har pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det, såfremt det ikke strider i mod andet lovgivning vi skal forholde os til, f.eks. bogføringsloven. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Alle anmodninger om ændring, sletning og indsigt skal imødekommes og behandles inden for 30 dage uden unødig forsinkelse. Du kan rette henvendelse om dette til vores hovedmail. Alle indtastninger i enhver formular på vores shop sendes direkte til en e-mail til vores kundeservice. Disse henvendelser gemmes, og vil blive slettet såfremt de ikke findes relevante længere, eller ved en forespørgsel. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. For mere information henvises der til vores privatlivspolitik. Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Cookies Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. 1. Så lang tid opbevares cookies Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. 2. Sådan sletter eller blokere du cookies Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 3. Hvad cookies bruges til på vores website Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og optimere brugeroplevelsen. 4. Hvilke cookies benyttes på vores websites Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Google Analytics cookies anvendes til at måle trafik på websitet og hvordan brugere anvender websitet, så vi kan forbedre indholdet. Læs mere om Google Analytics her: https://support.google.com/analytics/answer/6004245 Formålet med cookiereglerne er at beskytte brugernes privatliv, når de færdes på internettet og dermed sikre deres tillid til nettet. Her kan du læse om hvad cookiesreglerne er, og hvordan du kan overholde dem. Tryk på dette LINK for at læse mere på erhverstyrelsens officielle side omkring cookie-loven. Personoplysninger 1. Generelt Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver os disse oplysninger, og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. 2. Sikkerhed Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. 2. Formål Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. 3. Periode for opbevaring Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 4. Videregivelse af oplysninger Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 5. Indsigt og klager Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: webmaster webmaster@kkemotorer.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 6. Konto kunder Ovenstående persondata politik er også gældende for kunder der ikke handler på webshoppen. Men har fået oprettet en konto gennem personlig/telefonisk henvendelse. Dette website udbydes af: Nordbjærg’s Skovshoved Havn 14 2920 Charlottenlund Mail: info@nordbjaerg.dk