Største udvalg nogensinde
Vi har i det tidlige forår udvidet vores butik og det gamle værksted danner nu rammerne om en skøn og rustik butik med plads til mange gode kampagnetilbud. Her er  næsten alt hvad man kan ønske sig for at holde båden sejlklar og mandskabet tørt og varmt. Det vi ikke har på lager kan nemt bestilles i vores webshop.

Ohøj!
Vi er Baltic Service Center og certificerede til at kontrollere og udskifte patroner i oppustelige redningsveste.

nordbjaerg.dockside

Bedre service
Vi er Marine Pro Shop hvilket bl.a.betyder, at køber du en vare her, kan du bytte den i en af de 14 andre butikker i hele landet. Du får pengene tilbage ved visning af bon. 

Janne Nordbjærg passer butikken og hjælper altid med et godt råd. Ring +45 39 63 60 22 eller mail direkte til butik@nordbjaerg.dk

web.3

Vi fører alle mærker
Hempels, Jotun, og Harken, Ronstan, Selden. Sejlertøj fra Gill, MUSTO og Helly Hansen. Sejlersko fra Sebago og Dubarry. Vi har det meste, men finder du ikke størrelsen til dig eller savner du et produkt så leverer vi allerede dagen efter.

Uden for åbningstid
Vi holder åben døgnet rundt i webshoppen. Her kan du vælge at hente varen i butikken eller få den sendt til dig. Ønsker du ikke varen alligevel kan du kontakte os og vi sender dig en gratis returlabel.

Link til Webshoppen

nordbjaergs.webshop

Bådeværftet kan hjælpe med alle former for reparations- og vedligeholdelsesarbejder i såvel træ som glasfiber, ligesom vi leverer og monterer alt i instrumenter og udstyr.

Bådopbevaring sikrer at din båd står optimalt beskyttet på land og du har mulighed for at få din båd indendørs – bare du bestiller i god tid.  

Ohøj!