Største udvalg nogensinde
Vi har indrettet butikken med flere hylder og et bredere sortiment. Foran butikken har vi altid gode tilbud og her kan du også se større emner som f.eks gummibåde.

Ohøj!
Vi er Baltic Service Center og certificerede til at kontrollere og udskifte patroner i oppustelige redningsveste.

nordbjaerg.dockside

Vi fører alle mærker
Hempels, Jotun, og Harken, Ronstan, Selden. Sejlertøj fra Gill og Zhik. Sejlersko fra Sebago, Sperry og Dubarry. Vi har det meste, men finder du ikke størrelsen til dig eller savner du et produkt så leverer vi allerede dagen efter.

Bedre service
Vi er Marine Pro Shop hvilket bl.a.betyder, at køber du en vare her, kan du bytte den i en af de 14 andre butikker i hele landet. Du får pengene tilbage ved visning af bon. 

Janne Nordbjærg passer butikken og hjælper altid med et godt råd. Ring +45 39 63 60 22 eller mail direkte til butik@nordbjaerg.dk

Udvalg
Vi sørger altid for at der er et bredt sortiment så du kan sammenligne kvaliteterne. Spørg Janne om det du søger – der kan være penge at spare!

web.3

Kan vi gøre mere for dig?
Skriv til os hvis du savner noget eller har en god idé. Vi belønner dig med en lille gave til din båd for bedste idé. info@nordbjaerg.dk

Er du til kaffe?
Få en god kop Fairtrade kaffe mens du er i butikken. Vi ville gerne åbne en café, men så ville der bare ikke være plads til de gode varer. Ohøj!

nordbjaergs.kaffe

Uden for åbningstid
Vi holder åben døgnet rundt i webshoppen. Her kan du vælge at hente varen i butikken eller få den sendt til dig. Ønsker du ikke varen benytter du blot vedsendte label og sender varen gratis retur. Link til 
Webshoppen

nordbjaergs.webshop

Bådeværftet kan hjælpe med alle former for reparations- og vedligeholdelsesarbejder i såvel træ som glasfiber, ligesom vi leverer og monterer alt i instrumenter og udstyr.

Bådopbevaring sikrer at din båd står optimalt beskyttet på land og du har mulighed for at få din båd indendørs – bare du bestiller i god tid.  

Ohøj!