Vintertilmelding 2021/2022

Tilmeld dig vores vinterformular her.

Vi sikre at din båd er i trygge rammer vinteren over, så du kan sove trygt om natten. Ved at udfylde formularen får du tilsendt et tilbud og herefter booker vi dig ind i kalenderen.

Klik her for tilmelding

– parkeringsplads lige ved døren

– adgang til strøm og lys året rundt

Hvad tilbyder vi?

Opbevaring i vinterhalvåret eller hele året efter behov. Vores bådlift og løftevogn håndterer skånsomt og ubesværet både op til 20 tons. Vi har god plads. Værftet har to store udendørs pladser, og en række haller til opbevaring af både.

TotalCare – aflevér nøglen og læn dig tilbage

Vi tilbyder også en komplet løsning for dig der bare vil nyde din båd og ikke have bekymringer.
Du afleverer nøglen trygt hos os og vi gennemgår båden og alle installationer bliver testet. Vi kommer med forslag til hvad der bør udbedres/serviceres til den kommende sæson. Vi aftaler alt på forhånd og leverer til tiden og til aftalt pris!

Ophaling

I forbindelse med ophalingen bliver alle både trykspulet (obligatorisk). Vores trykspuler arbejder ved 180 bar og vi bruger speciel dyse til drev og propeller, der næsten fjerner al begroning og skaller. Efter en trykspuling er båden stort set klar til bundmaling i foråret. Samtidig sikrer det, at vi kan håndtere båden sikkert.

– effektiv og hurtig rengøring af din båd

Hvad koster det?

Maste-assistance fra værftet, med vores egen mastekran, koster 455 kr pr. løft. Det kræver, at du stiller med min. to mand til at håndtere masten. Udtagning af master med værftets kran pågår i butikkens åbningstider. Søndag kun efter aftale.
Trykspuling koster 555 kr og forudsætter at båden er “normalt” begroet efter én sæson i vandet.

– udendørs: 355 kr/kvm

– indendørs: 845 kr/kvm i hallerne

– arealet udregnes ud fra største bredde og længde

– trykspluing koster 555 kr

Opsyn på pladsen

Lejlighedsvis går vi rundt på pladsen og kontakter dig straks, hvis vi observerer at din båd har brug for at blive tjekket. Omkring pladsen er der hegn og vi har videoovervågning. Bemærk at det er bådens ejer, der er ansvarlig for, at presenningen er forsvarligt surret. Ligesom ansvaret for at frostsikre bådens motor og fersk-vandssystem.

– vi passer på din båd!

Bådeværftet

Bådeværftet kan hjælpe med alle former for reparations- og vedligeholdelsesarbejder i såvel træ som glasfiber, ligesom vi leverer og monterer alt i instrumenter og udstyr.

– professionelt håndværk

Butikken

Butikken har alt hvad du skal bruge vedligeholdelse og klargøring af din båd. Går du forgæves, bestiller vi varen og får den ofte indenfor et par dage. Vi har også medarbejdere i vor butik der har kompetencer til at kunne rådgive dig indenfor de fleste opgaver med din båd. Skulle du bruge ekstra hjælp, så har vi bådebyggere rundt omkring vi kan spørge. Hos os er kundeservice i fokus.

– kæmpe udvalg af bådpleje

depot

Opbevaring af din mast

Mastens stående rig og salingshorn m.m. skal afrigges inden opbevaring i masteskuret. Vi passer på din mast over vinteren og sørger for at den bliver beskyttet mod vejret.

– vi tilbyder vand og strøm

Tjekliste for masteaftagning

Depotrum

Vi har depotrum til udlejning, her kan du få opbevaret alt til din båd og bruge det året rundt. Du slipper hermed for fugtskader og lignende samtidig kan du altid komme forbi og afhente det du skal bruge 24/7 året rundt. Hvis dette lyder interessant kontakt værfts kontoret for at blive skrevet op på venteliste.

– vi tilbyder depotrum til dig, så du slipper for fugt mm.

butik
bådværft
Webshop