Bådopbevaring

Trykspuling

Ophaling

Mast

Vintertilmeding 2021/22

Tilmelding til vores vinterformular er nu åben!

Klik her

Motorservice

Skovshoved Havn

Bundmaling

TotalCare

Opbevaring af din mast

Mastens stående rig og salingshorn m.m. skal afrigges inden opbevaring i masteskuret.

Vi tilbyder vand og strøm

Tilgengæld rydder du op!

Tjekliste for masteaftagning
depot

Hvad tilbyder vi?

Opbevaring i vinterhalvåret eller hele året efter behov. Vores bådlift og løftevogn håndterer skånsomt og ubesværet både op til 20 tons. Vi har god plads. Værftet har to store udendørs pladser, og en række haller til opbevaring af både.

Parkingsplads lige ved døren

Adgang til strøm og lys året rundt

Ophaling

I forbindelse med ophalingen bliver alle både trykspulet (obligatorisk). Vores trykspuler arbejder ved 180 bar og vi bruger speciel dyse til drev og propeller, der næsten fjerner al begroning og skaller. Efter en trykspuling er båden stort set klar til bundmaling i foråret. Samtidig sikrer det, at vi kan håndtere båden sikkert.

Trykspuling fjerner begroning og skaller

Effektiv og hurtig rengøring af din båd

Marine

Hvad koster det?

Maste-assistance fra værftet, med vores egen mastekran, koster 455 kr pr. løft. Det kræver, at du stiller med min. to mand til at håndtere masten. Udtagning af master med værftets kran pågår i butikkens åbningstider. Søndag kun efter aftale.
Trykspuling koster 555 kr og forudsætter at båden er “normalt” begroet efter én sæson i vandet.

Vinteropbevaring 355 kr/kvm 845 kr/kvm i hallerne

Arealet udregnes ud fra største bredde og længde

Trykspluing koster 555 kr

Opsyn på pladsen

Lejlighedsvis går vi rundt på pladsen og kontakter dig straks, hvis vi observerer at din båd har brug for at blive tjekket. Omkring pladsen er der hegn og vi har videoovervågning. Bemærk at det er bådens ejer, der er ansvarlig for, at presenningen er forsvarligt surret. Ligesom ansvaret for at frostsikre bådens motor og fersk-vandssystem.

Vi passer på din båd!

Bådeværftet

Bådeværftet kan hjælpe med alle former for reparations- og vedligeholdelsesarbejder i såvel træ som glasfiber, ligesom vi leverer og monterer alt i instrumenter og udstyr.

Professionelt håndværk

Butikken

Butikken har alt hvad du skal bruge vedligeholdelse og klargøring af din båd. Går du forgæves, bestiller vi varen og får den næste dag.

Kæmpe udvalg af bådpleje