Nordbjaerg.bådeværft

Er der sket en skade?
Har du en forsikringsskade kan vi også klare den nødvendige administration og kontakte dit forsikringsselskab. Har båden fået påført en skade i en anden havn hjælper vi gerne med bugsering med vores båd. Vi har gode anløbsforhold, med flydebro og fast bro. Mastekran og løft op til 20 ton – no problem

Gør din båd glad
Hvorfor smide godt håndværk ud hvis det kan renoveres? Måske koster det mindre end du tror? Vi renoverer gerne dit gamle dæk eller vi kan lægge et nyt! I Teak eller FleXiteek som er et polymermateriale der er et fint alternativ til det traditionelle dæk i Teak. 

Haller og værksted
Hvis vejret ikke lige er til glasfiber-reparationer eller lakering, har vi gode forhold til at klare alle opgaver, hurtigt og effektivt.

Vi er flexible
Bådeværftet kan hjælpe med alle former for reparationer og vedligeholdelse i såvel træ som glasfiber, ligesom vi leverer og monterer alt i instrumenter og udstyr. Vi samarbejder med vores kollegaer på havnen og hjælper hinanden så du får den bedste service. Og med den nye Skovshoved Havn har vi gode faciliteter til alle bådtyper.

Lars.B

Kontakt værkstedet

Ring 39 63 60 22 eller send en mail på

info@nordbjaerg.dk