bådeværft

Erfaring, teknologi og passion

Vi har indrettet nyt værksted. Her udfører vores erfarne bådebyggere det flotteste håndværk med den nyeste teknologi og stor passion. Vi arbejder altid ud fra et tilbud som er godkendt af dig, vi udføre arbejdet med præcision. Hos os er kunden altid i fokus og vi ønsker du kommer igen. Vi har gennem tiden arbejdet med rigtig mange forskellige typer opgaver hvor alt næsten kan lade sig gøre. Dine ønsker kan hos os blive en realitet og vi står naturligvis altid klar med rådgivning hvis du vil spørge om noget.

– erfaring bygger troværdighed

Nye kompetencer

Eksempelvis monterer vi den nye El-motor-teknologi i klassiske både med respekt for bådens historie og design.
Tiderne skifter og vi følger med. Vi har derfor miljøet i fokus og satser derfor stort på fremtidssikre og miljøvenlige løsninger på din båd. Vi har udført mange installationer der indebære el-motorer og kan vejlede dig omkring hvilken en du bør anskaffe, så du samtidig også har god samvittighed overfor miljø.

– vi skal værne om miljøet og samtidig også nyde livet

Arbejdsglæde skaber værdi

Bådebyggerne fik frie hænder til at indrette nye bådhal og værksted. Her er investeret i nye maskiner og redskaber som alt sammen er med til at skabe arbejdsglæde og kvalitet i opgaverne. Vores arbejdsglæde kommer også dig til gavn, da vi bruger hinanden hver dag til at blive klogere på eventuelle nyheder indenfor bådreparationer, som er din sikkerhed for vi altid udføre det arbejde du har bestilt med den nyeste viden indenfor feltet.

– sammenhold gør hverdagen sjovere

Skader i fribord

Vi er eksperter i at reparere glasfiber og gelcoat så båden er klar til den kommende sæsonen.
Vi holder altid din båd i fokus og vil have dig med på sidelinjen så vi sikre at du bliver glad for resultatet.

– vi løser opgaven så du slipper

Skovshoved har det hele

Nordbjærg’s bådeværft har kapacitet og erfaringen til at håndtere alle opgaver. Kom forbi og se for dig selv. Tal med vores nye driftchef og hør mere om de opgaver vi løser.

– sundt og sjovt havnemiljø

Projekter og løsninger

Vi renoverer klassiske bådtyper så de holder til mange kommende sæsoner i vandet. Vi kan tilpasse nye behov og skabe lige det som bådejer har brug for. Ring til bådeværftet hvis du gerne vil have et tilbud.

– ring og få et tilbud

+45 39 63 60 22

De rigtige folk

Bådeværftet er stolte af at have de bedste bådebyggere:

Lars Jacobsen (tv.) er eksperten i glasfiberskader og renovering af klassiske lystfartøjer.

Lars Nordbjærg (th.) er ekspert i at rådgive kunderne i den rigtige retning.

butik
bådopbevaring
Webshop