Ohøj
Ejer du en båd eller jolle? Savner du hjælp eller er du i tvivl om en skade? Så er du altid velkommen til at kontakte os og få et gratis råd. I vores butik kan du også få råd og vejledning om alle produkter og vi bestiller dag til dag – det du savner. Velkommen til Skovshoved Havns store sejlerværft.

Lars.Nordbjaer

Lars Nordbjærg
Direktør
lars@nordbjaerg.dk
+45 39 63 60 22

Lars.B

Lars “bådebygger” Jacobsen
Chef for værft og ophal. Bådebygger.
baadebygger@nordbjaerg.dk
+45 39 63 60 22 

Jan.Nielsen

Jan Nielsen
Assistent på værft og ophal. Smed.
info@nordbjaerg.dk
+45 39 63 60 22

janne.nordbjaerg.dk

Janne Nordbjærg
Assistent på værft og ophal. Sejlmager
info@nordbjaerg.dk
+45 39 63 60 22

nordbjaerg.sejlsportsliga

Hvad tror vi på?
Lars Nordbjærg er aktiv som styrmand for sit team i Sejlsportsligaen. Han vandt finalen i 2015. Janne Nordbjærg er også aktiv sejler og uddannet sejlmager. Lars “bådebygger” og Jan Nielsen er bådejere med livslang erfaring i vedligehold og sejlads i fjerne havne. Mange historier som knytter sig til os, men fælles er: Vi holder af at sejle – hvad enten det er med motor eller sejl. Vi synes faktisk, at Danmark er et fantastisk sted at sejle og have båd, og derfor vil vi gerne gøre det nemmere for dig at have båd. 

Lad os hjælpe dig

Bådeværftet kan hjælpe med alle former for reparations- og vedligeholdelsesarbejder i såvel træ som glasfiber, ligesom vi leverer og monterer instrumenter og udstyr.

Bådopbevaring sikrer at din båd står optimalt beskyttet på land eller indendøre i vores haller – bare du bestiller i god tid. Ring 39 63 60 22 og hør hvor let det er.

Butikken har nu fået en ny indretning med flere tilbud og produkter. Om foråret fra april til juni holder vi åbent hele ugen – også på helligdage.